Paula, een droom op 4 pootjes....

Paula, een droom op 4 pootjes....
Al een tijdje in NL en wat heeft ze zich snel aangepast tot een ideale gezinshond.
Paula is een mix van een Mechelse Herder met een super lief karakter. Aanhankelijk en luistert inmiddels heel goed.
Haar schofthoogte is ongeveer 55 cm. Lief voor kinderen, zelfs hele kleine kindjes vind ze geweldig. Ook met katten en andere honden gaat het goed.
Paula leeft in de opvang op dit moment met 2 honden, 3 katten en regelmatig een meisje van 9 over de vloer, die graag met Paula speelt. Tennisballen gooien of knuffels van Paula. Paula dolt met zo een knuffel. Ze laat het zich ook uit haar bek pakken. Geen probleem.
In haar paspoort staat over haar leeftijd dat ze 9 jaar is geschat. Maar Paula is nog zo actief, levendig en speels dat ze nog makkelijk voor een jaar of 6 door zou kunnen gaan.
Paula is zindelijk, sloopt niets, kan heel goed alleen zijn, loopt mooi mee aan de lijn zonder te trekken en in huis is ze heel rustig. Maar daag je haar uit voor een potje ravotten dan is ze daar voor in en ze vindt het echt geweldig.
Ze gaat heel graag mee uit wandelen, en ze loopt inmiddels ook al lange tijd gewoon los. Lange boswandelingen vindt ze fantastisch , vooral als er dan ook nog met een tennisbal gegooid wordt.

Paula verblijft bij haar foster in Drenthe, op verzoek kan er, na afspraak, met haar kennis worden gemaakt

 Contact

 

https://www.youtube.com/watch?v=figZVvVWxns

https://www.youtube.com/watch?v=Hsrp7fmZ5nc

https://www.youtube.com/watch?v=wf58DTmOY64

https://www.youtube.com/watch?v=RtgMg2KK-G4

http://www.louisewebstekje.nl/pleeghond-paula