Paula, een droom op 4 pootjes....

Nog maar net in NL en wat heeft ze zich snel aangepast tot een ideale gezinshond.

Paula is een mix van een Mechelse Herder met een super lief karakter. Aanhankelijk en luistert inmiddels heel goed.

 

Haar schofthoogte is ongeveer 55 cm. Lief voor kinderen, zelfs hele kleine kindjes vind ze geweldig. Ook met katten en andere honden gaat het goed.

 

Paula leeft in de opvang op dit moment met 2 honden, 3 katten en regelmatig een meisje van 9 over de vloer, die graag met Paula speelt. Tennisballen gooien of knuffels van Paula. Paula dolt met zo een knuffel. Ze laat het zich ook uit haar bek pakken. Geen probleem.

 

In haar paspoort staat over haar leeftijd dat ze  op 9 jaar is geschat. Nou daar zijn we het niet mee eens hier. Ook andere mensen zeggen hetzelfde. Ergens tussen 6 en 8 jaar.

 

Paula is zindelijk. In huis is het een rustige hond. Daag je haar uit voor een potje ravotten, dan vind ze dat geweldig, en is ze daar wel voor in. 

 

Paula gaat graag mee wandelen. Het late avondrondje is in de wijk. En ze loopt netjes aan de riem. Lange wandelingen in het bos daar geniet ze enorm van.                                                                                                                      Inmiddels loopt ze ook al los. Ze geniet duidelijk van haar nieuwe leventje. 

                                                                               Contact

https://www.youtube.com/watch?v=figZVvVWxns

https://www.youtube.com/watch?v=Hsrp7fmZ5nc

https://www.youtube.com/watch?v=wf58DTmOY64

https://www.youtube.com/watch?v=RtgMg2KK-G4

http://www.louisewebstekje.nl/pleeghond-paula