Onze dieren

Hier vindt u een paar linken naar Facebookpagina's: hier staan de honden op die vanuit de Roemeense dierbeschermers ter bemiddeling zijn.

Momenteel bevinden er zich in de prive shelter van Beatrice Puchilita in Craiova en in de PS Bals (Roemenië) rond de 500 honden die bemiddeld kunnen worden, niet bij alle dieren staat een uitgebreide omschrijving.

De  honden op de onderstaande Facebookpagina's zijn NIET GERESERVEERD ; uw  aanvraag wordt eerst aan het Roemeense team doorgestuurd.

Er kan altijd de mogelijkheid bestaan dat de hond of kat reeds geadopteerd is.

 

De beschrijving van de honden komt van de mensen ter plaatse. Opgave van karaktereigenschappen ,het  wel of niet verdraagzaam zijn met katten etc. is in de meeste gevallen niet mogelijk, of het moet gaan om een hond die in Roemenië in een prive opvang leeft.

 

EEN ADOPTIE OF PLAATSING IN EEN GASTGEZIN VOLGT UITSLUITEND NA EEN INTAKE EN EEN POSITIEF HUISBEZOEK.

 

Onder de rode buttons vindt u linken naar de Facebookpagina's van onze mensen ter plaatse, ook hier staan honden op die ter bemiddeling zijn.

Indien u op deze pagina's een hond vindt , en u bent in hem/haar geïnteresseerd reageer dan niet direct onder de post, maar stuur ons een prive bericht op Facebook of stuur een mailtje via Contact.

Onze honden vindt u hier: