De officiële castratiecampagne is begonnen‼️

In samenwerking met de gemeente Botosani is begin april het project gratis castraties begonnen. Dit project duurt 2 maanden, maar zal ook daarna gewoon door blijven lopen, zoals het tot nu toe ook steeds geweest is.
Van elke adoptie die verloopt via onze stichting worden ook minstens 2 castraties betaald.
In deze 2 maanden wordt dit project ook ondersteund door de stad Botosani; zij betaalden de kosten van het drukwerk en van de huis aan huis verspreiding van de flyers.
Om ook dit keer weer vele dieren te kunnen laten castreren is veel geld nodig; help ons met een donatie voor een castratie of een deel ervan. Elke euro telt; het is uiteindelijk de enigste oplossing om het aantal zwerfdieren te kunnen reduceren.

1 castratie voor dit project kost 25 euro en zeg nou zelf, voor zo'n luttel bedrag mag toch geen enkel dier een ellendig leven hebben. En bovendien worden met elke uitgevoerde castraties honderden levens gered. Minder zwerfdieren betekent minder dieren in de public shelters: op termijn is daar minder geld nodig voor voer, medische zorg en ook renovatie, zodat we steeds meer geld kunnen gaan besteden aan castraties...

Doneer