Zij vonden een thuis in 2016 :

Scooby ....

Scooby is erg lang bij ons in opvang geweest, maar ze heeft haar gouden mandje gevonden bij Ans en haar gezin.

Pixie ....

Vanuit de bus waar ze mee naar NL gekomen is vloog Pixie meteen in de armen van haar  fostermam. Het bleek liefde op het eerste gezicht; Pixie mag nooit meer verhuizen...

Fitzi ....

Hij is een echte geluksvogel: nog maar een paar uur nadat hij door de hondenvangers van straat was gehaald kwam er al een aanvraag voor hem. Nog geen 4 weken later checkte hij met z'n enkeltje naar geluk in op het transport.

Isa .... 

Na alle ellende die ze in haar leventje heeft meegemaakt is Isa nu ook dolgelukkig met haar nieuwe vriendjes , en haar gouden bankje met uitzicht op het bos.

Fonzie...

Nog maar net 2 jaar oud heeft blinde Fonzie ook al heel erg veel moeten lijden. Voor een van onze vrijwilligers was het zien van zijn foto's in Roemenie meer als voldoende om hem te adopteren. En ze leefden nog lang en heel gelukkig....

Lassie....

Van PS hondje naar groot grondbezitter ! Ze heeft er heel lang op moeten wachten, maar het was de moeite zeker waard. Lassie heeft nu alles waar ze al die tijd van droomde, en meer want ze heeft nu ook een heel lief vriendje.

Senna....

Senna kwam , zag en overwon; nog maar een paar uurtjes stond ze ter adoptie en ze had het hart van haar toekomstige baasje al gestolen. Senna is ook met haar babykontje in de boter gevallen: een hele grote tuin waar ze naar hartelust kan spelen met haar  3 vriendjes. 

Luna....

Bij een nieuw leven hoort ook een nieuwe naam, Luna zal voortaan als Miss Kwispel door het leven gaan. Tot voor kort was deze diva blij als ze te eten kreeg, nu geniet ze volop van alle liefde en verwennerijen.

Balu....

Ons vorige transport kon Balu niet reizen omdat hij niet lekker was. Wat een verdriet voor zijn baasjes die nu nog langer  moesten wachten. Maar eind goed, al goed: net pas aangekomen en Balu kan al heel erg goed leven met de nieuwe situatie.

Saylas....

Amper de tijd om zijn koffertje uit te pakken en Saylas  was al geadopteerd. Dat kon eigenlijk ook niet anders; zo'n lief kereltje dat heel snel geleerd heeft hoe zich aan te passen, dankzij de liefdevolle zorgen van zijn pleegmama.

Mia en Yamas....

Geadopteerde Yamas moest helaas afscheid nemen van zijn zusje Mia. Maar omdat hij anders de hele reis alleen zou moeten maken is Mia toch meegekomen als pleegkindje voor Yamas nieuwe mama. Slecht een paar dagen na aankomst is Mia ook geadopteerd. Mams kon ze niet meer uit elkaar halen: die twee zijn zo met elkaar vergroeid en zo leuk samen....

Bobby ....

Vanaf het moment dat zijn pleegmama Bobby uit de autobench in haar armen nam, is ze haar hart verloren aan het kleine mannetje. Nog niet meteen beseffend hoe heftig dat is kwam na amper 1,5 week het bericht : Bobby blijft mij hoor, we kunnen elkaar echt niet meer missen...

Ginger ....

Kleine Ginger heeft ook het geluk gehad dat ze Botosani voorgoed kon verlaten. Van de privéopvang die grotendeels toch buiten was naar een heerlijke warme plek op de bank en met personeel ; en zo te zien heeft ze geen problemen daaraan te wennen.

Pablo ....

Hoe slecht kan je leven beginnen ; mama verongelukt, geen broertjes en zusjes meer , en dan ook nog 1,5 week zonder ook maar iets te eten....Maar Pablo is een bikkel en weet precies wat goed voor hem is. Op de dag dat we hem vonden is zijn nieuwe papa meteen als een blok voor hem gevallen....amper 2 maanden later kon hij Pablo, samen met mams, voorgoed mee naar huis nemen.

Lady ....

Nog maar net was dit kleine meisje gevonden toen ze al geadopteerd werd.Nog veel te jong om te mogen reizen hebben Lady en haar pap en mam heel veel geduld moeten hebben. Maar het lange wachten is beloond ; Lady ligt inmiddels samen met haar nieuwe vriendinnetje op de bank.

Woka en Pollux ....

Deze twee broertjes werden ,zonder hun moeder, gevonden bij een verlaten gebouw. Ze hadden alleen elkaar en moesten zien te overleven. Inmiddels is het tij gekeerd en lacht het leven de broertjes weer toe ; hun nieuwe mama kon geen keus maken en adopteerde ze gewoon allebei.

Precious ....

Precious had de hoop ooit nog de ps uit te komen al bijna opgegeven. Ze trok zich steeds meer terug in haar hokje, het leek wel of niemand haar zag.... Maar ineens was er die pleegmama die haar zo de moeite waard vond dat Precious haar koffertje kon inpakken. Inmiddels is Precious begonnen aan haar nieuwe leventje, en daar hoort ook een nieuwe naam bij vond haar mama. Precious heet nu Dolly

Wooly ....

Wooly en zijn broertjes zijn zonder moeder gevonden en zo in de PS beland ...Gelukkig heeft hij daar niet lang hoeven te blijven; zijn nieuwe mama zag hem en was meteen tot over haar oren verliefd ! Wooly is echt met zijn kleine kontje in de boter gevallen ; inwoner van een een wereldstad , pal in het centrum, maar daarnaast heeft hij ook nog een hele grote tuin tot zijn beschikking. 

Abby ....

Abby had ook nooit durven dromen dat ze Botosani uit zou komen; ze is al niet de jongste meer en mist een oogje.. Maar jong en perfect waren nou niet bepaald de eigenschappen waar haar nieuwe pap en mam naar op zoek waren. Ze zagen Abby en het was liefde op het eerste gezicht. Abby kreeg een enkeltje geluk en leidt tegenwoordig een bestaan als grootgrondbezitter.

Bonkey ....

Lieve , zachtaardige Bonkey kon het keiharde leven in de PS helemaal niet aan en was er ook aan onder door gegaan als hij niet geadopteerd zou zijn geweest. Gelukkig zag zijn nieuwe mam hem op tijd en ze viel meteen als een blok voor Bonkey. Ze heeft nog wel even geduld moeten hebben voor ze hem voorgoed in haar armen mee naar huis kon nemen. Eind goed al goed, want uiteindelijk heeft Bonkey nu toch maar mooi de allergrootste tuin van Nederland.