Noodactie voor PS Dorohoi!!

DREIGING VOOR HONDEN VAN PS DOROHOI ‼️

‼️ DRINGEND HULP NODIG‼️

Naar aanleiding van het telefonisch gesprek,afgelopen dinsdag, met de locale autoriteiten van Dorohoi heeft de burgemeester vanmorgen vroeg contact met ons opgenomen en ons gesommeerd de eerste 5 kennels in PS Dorohoi leeg te maken: zodat de gemeentelijke werkers de kennels kunnen renoveren .... 😖
In het gesprek van afgelopen dinsdag had de stad al toegezegd ( financieel) zorg te dragen voor alle nieuwe aansluitingen van het water en het (opnieuw) repareren van de betonnen vloer in de buitenkennels.
Maar wij MOETEN 😱 de kosten dragen van al het materiaal wat nodig is om de gehele shelter ( 20 kennels!!) te renoveren en winterklaar te maken...... En zoveel geld hebben we gewoon niet, zeker niet op zo'n korte termijn.
We gaan straks kijken wat er nodig is en wat de kosten daarvan zijn, update volgt later.

Een ander probleem is waar alle honden uit die steeds 5 kennels onder te brengen; New Land is al meer dan vol en Hudum heeft haast ook geen vrije ruimte meer.... En er komen bijna dagelijks nieuwe honden binnen door de hondenvangers...

Meer dan ooit vrezen we voor de levens van onze dieren 💔
Verleden jaar zomer was er ook een dodingslijst, daar stonden toen 20 dieren op. Met de tomeloze inzet van een van onze Duitse collega's is het toen godzijdank niet tot doden gekomen.
Hopelijk kunnen we het nu ook voorkomen.....

Laat de honden van PS Dorohoi niet in de steek: Adopteer, foster, doneer en deel deze actie zoveel mogelijk, er is altijd een manier om te helpen.

Voor hen die financieel helpen kunnen en willen hieronder de directe link naar onze Paypalrekening.:

https://paypal.me/straysbotosani