Gaya....

Gaya 4,5 jaar is een gecastreerde teef van 70 cm en circa 50 kilo .
Een grote, zachtaardige, aanhankelijke hond met een heel klein hartje.
Ze luistert goed en is zeer trouw aan haar baas. Gaya heeft geen sloopgedrag, ze loopt perfect mee aan de riem en heeft geen jachtinstinct. Binnenshuis is ze heel erg rustig, meestal gaat ze ergens liggen en dan heb je er geen omkijken meer naar.
Ze kan heel goed met andere honden samen, soms eerst even wennen, maar dan vindt ze het ook heerlijk om met ze te ravotten, met kleine hondjes is ze ontzettend voorzichtig. Hoe Gaya met katten is, is niet bekend. Gaya vindt het geweldig om buiten te zijn, ze houdt en heeft alles in de gaten.Op haar eigen terrein kan ze territoriaal gedrag vertonen, dit is volkomen normaal.
Doordat Gaya groot is plaatsen we haar niet bij kleine kinderen, maar pas vanaf een jaar of 10. Gaya heeft een zelfstandig karakter, maar dat is makkelijk te handelen als je bekend bent met deze honden, ze heeft vermoedelijk een behoorlijk aandeel Kaukasische genen (mix).
We zijn daarom ook op zoek naar een baasje met bewezen ervaring met deze berghonden en een grote tuin. Gaya wordt niet geplaatst op een appartement.

Gaya is, op afspraak, te bezoeken bij haar gastgezin in Echt.(Limburg)

(Zonder bewezen ervaring met deze honden heeft het echt geen zin om te reageren.)

 

Contact