DogFosterPlan....

Het DogFosterPlan houdt in dat er 1, of misschien zelfs wel meerdere honden op afstand gefosterd kunnen worden. De kosten om 1 hond 1 maand ter plaatse te fosteren zijn 21 euro. Dit is inclusief voer, ongediertebestrijding en ook eventuele dierenartskosten.

Interesse om aan het DogFosterPlan deel te nemen? Vul dan het formulier in op deze pagina.

Natuurlijk zijn al deze hondjes ook gewoon beschikbaar voor adoptie. Zij zullen allemaal goed medisch voorbereid aankomen, en als de leeftijd het toelaat ook gecastreerd zijn bij aankomst.

Bij vragen of voor meer informatie;

Contact

 

DOG FOSTER PLAN
PDF – 299.2 KB 374 downloads

Struppie....

Heel klein teefje, van ongeveer 2 á 3 jaar oud. Ze heeft een fantastisch karakter: ze is ontzettend lief en heel sociaal. Ze is erg goed met andere honden  en dol op mensen. Ze kan prima met kinderen. 

Struppie kan, in geval van adoptie, vanaf november 2019 reizen.

Gert-Jan Muilwijk

Saphire....

Een middelmaat en heel lief, rustig reutje van 7 jaartjes oud.

Hartverscheurend hoe dat Saphire naar menselijk contact verlangt en naar liefdevolle aanrakingen snakt: als hij je eenmaal omhelst laat hij je niet meer los.

Saphire kan, in geval van adoptie, vanaf november 2019 reizen.

Nena....

Een middelmaat teefje van ongeveer 2 á 3 jaar , ontzettend lief en aanhankelijk. Ook zij snakt naar aaitjes en knuffels , ze nestelt zich heerlijk tegen je aan.

Nena kan, in geval van adoptie, vanaf november 2019 reizen.

Charita....

Een klein middelmaat teefje van ongeveer 1,5 jaar. Ze heeft al heel wat  afgezien en geleden in haar leven, maar nu gaat het bergopwaarts met Charita. Ze is niet meteen de beste vriendjes met mensen: ze kijkt eerst de kat uit de boom. Maar heb je haar vertrouwen eenmaal gewonnen dan geeft ze je het mooiste wat ze bezit; haar hart!

Charita kan, in geval van adoptie, eind november, begin december 2019 reizen.

 

Aafke....

 Aafke is een vrolijke en lieve spring in het veld ongeveer 2 jaar en aan 1 oogje blind. Ze weegt ongeveer 4 kg en is niet hoger dan 30 cm.

Aafke kan, in geval van adoptie, eind november, begin december 2019 reizen.

Ace....

Ace is een reutje van 5 jaar, heeft een lief en rustig karakter en is een 1e klas knuffelbeertje. Hij weegt 3 kg en is zeker niet hoger dan 30 cm.

Ace kan, in geval van adoptie, eind november, begin december 2019 reizen.